Op voorraad

Excl. BTW: € 288,43 Incl. BTW: € 349,00

Snel overzicht

Dance Dance Revolution behoeft waarschijnlijk weinig uitleg. Dit is tot op de dag van vandaag een rage in Azië waar ze dan ook erg goed zijn in deze game. Het is ook een erg leuke game met een sportief tintje door de beweging die je krijgt op deze machine. Dans alleen, met elkaar of tegen elkaar, goed voor de teambuilding!

Eerstvolgende beschikbare datum: 18 december 2022


* Verplichte velden

Details

De Dance Dance Revolution behoeft waarschijnlijk weinig uitleg. Dit is tot op de dag van vandaag een rage in Azië waar ze erg goed zijn in deze game. Het is ook een erg leuke game met een sportief tintje door de beweging die je krijgt op deze machine. Dans alleen, met elkaar of tegen elkaar, goed voor de teambuilding! Begin als amateur en eindig als expert. Zoek eens op you-tube naar filmpjes met op dit soort machines. Je lacht je een scheur. Ook op jou feest zullen de mensen in een scheur liggen met deze machine! Gegarandeerd een succes dus.

Het betreft hier een 'X' variant. Deze machine geeft je de keus uit zo'n beetje alle DDR "arcade" varianten die er zijn gemaakt. Je kan namelijk kiezen uit:
DDR, DDR 2nd mix, DDR 3rd mix, DDR 4th mix, DDR 5th mix, DDR Max, DDR Max2, DDR extreme, DDR supernova, DDR supernova 2 en uiteraard de DDR 'X'.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten