Exploitatie

ExploitatieU kunt bij ons terecht voor de exploitatie van behendigheidsmachines. Exploitatie betekent dat wij de machines kosteloos op uw locatie plaatsen en dat wij ook het onderhoud en de storingen voor onze rekening nemen. De opbrengsten worden aan de hand van een verdeelsleutel verdeeld tussen Ipinball en de locatie die in onderling overleg is bepaald. Wij exploiteren allerlei speelautomaten met een ruime keuze: flipperkasten, boksballen, airhockeytafels, 60-1 video’s, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers, snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides.

Wij exploiteren op locaties zoals horecagelegenheden, campings, sportverenigingen, coffeeshops, jongerencentra, strandpaviljoens, discotheken, bioscopen, etc. Een goede service vinden we belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn.

IPinball is vergunninghouder. De zaken worden daardoor eerlijk en verantwoord volgens de wet afgehandeld. Een heldere communicatie en duidelijke administratie zijn essentieel. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in exploiteren dus neem bij vragen contact met ons op. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen. Dus wilt u uw omzet verhogen? Gratis inkomsten verwerven waarin u zelf niet hoeft te investeren maar wel profiteert van de voordelen? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

NB Wij exploiteren geen kansspelautomaten (gokkasten).