Op voorraad

Excl. BTW: € 65,29 Incl. BTW: € 79,00

Snel overzicht

Wilt u bij brand of diefstal niet uw complete investering kwijt zijn? iPinball is sinds kort ook gestart met het taxeren van flipperkasten en coin-up machines. Taxaties worden vaak vergeten, dit kan echter erg belangrijk zijn, zeker als u wat meer kasten heeft. De verzekeringswaarde is vaak niets meer i.v.m. de leeftijd van uw machines. Met een taxatierapport van iPinball is uw kast weer voor de juiste waarde verzekerd. We taxeren al vanaf 79,95 voor 1 machine en voor 10 stuks of meer slechts 50,- per machine. Voor dat geld kunt u bijna het risico niet lopen dat er iets gebeurd.
  • Koop 4 voor € 53,72 (€ 65,00 incl. BTW) per stuk. en bespaar 18%
  • Koop 10 voor € 41,32 (€ 50,00 incl. BTW) per stuk. en bespaar 37%

Details

iPinball is sinds kort ook gestart met het taxeren van flipperkasten en coin-up machines. Taxaties worden vaak vergeten. Echter, kan dat erg belangrijk zijn als u wat meer kasten heeft. Het is namelijk zo dat deze gebruiksartikelen vaak ouder als 5 jaar verzekeringstechnisch geen waarde meer hebben. Als uw huis of gameroom afbrand of er machines gestolen worden krijgt u dus waarschijnlijk niets vergoed! Net als met klassieke auto's moet u dan een taxatierapport overleggen met uw verzekering. Daarna kunnen uw flipperkasten of andere machines toegevoegd worden aan uw polis in overleg met uw verzekering. Vaak zijn de kosten van een verhoging van uw verzekerd bedrag te verwaarlozen.
Wij voeren deze taxaties uit op een professionele manier met een net rapport dat door de meeste verzekeraars geaccepteerd word. Wilt u een taxatie uit laat voeren neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij meerdere taxaties op dezelfde locatie hanteren we kortingen aan de hand van het aantal stuks.