Flipperkast verhuur

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Flipperkast Medieval Madness (goud)

  Flipperkast Medieval Madness (goud)

  Niks zo leuk als een potje flipperen! Flipperen is al ontzettend oud, maar blijft leuk. Een flipperkast mag dus niet ontbreken op uw feestje! Deze flipperkast, Madieval madness, staat vaak in de top 10 van beste flipperkasten ooit. door velen gezien als de meest begeerde flipperkast ooit. De bedoeling van deze voor vele flipper liefhebbers alltime favorite is kastelen/ridder kast is om de 6 kastelen te vernietigen en het gevecht aan te gaan met twee kwaadaardige trollen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 2. Flipperkast Scared Stiff (goud)

  Flipperkast Scared Stiff (goud)

  Niks zo leuk als een potje flipperen! Flipperen is al ontzettend oud, maar blijft leuk. Een flipperkast mag dus niet ontbreken op uw feestje! Deze flipperkast, Scared Stiff, staat vaak in de top 10 van beste flipperkasten ooit. De kast is gebaseerd op horrorshow-hostess Elvira. Je moet in dit spel door de six tales of terror om de scared stiff meter te kunnen vullen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 3. Flipperkast Theatre of Magic (goud)

  Flipperkast Theatre of Magic (goud)

  Niks zo leuk als een potje flipperen! Flipperen is al ontzettend oud, maar blijft leuk. Een flipperkast mag dus niet ontbreken op uw feestje! Deze flipperkast, Theatre of Magic, staat vaak in de top 10 van beste flipperkasten ooit. Deze kast gaat over tovenarij. Flipper jezelf door alle magische missies in deze flipperkast en je zal je verbazen over alle trucks en illusies. Kun jij veilig ontsnappen?

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 4. Flipperkast Indiana Jones (goud)

  Flipperkast Indiana Jones (goud)

  Niks zo leuk als een potje flipperen! Flipperen is al ontzettend oud, maar blijft leuk. Een flipperkast mag dus niet ontbreken op uw feestje! Deze flipperkast, Indiana Jones, staat vaak in de top 10 van beste flipperkasten ooit. Deze kast is gebaseerd op het personage Indiana Jones. Zin in een spannend avontuur in de huid van indy? Dan kan deze avontuurlijke flipperkast niet ontbreken op je feestje!

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3