Op voorraad

Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00

Snel overzicht

Een feest is pas compleet met een racer, zowel jong als oud vindt het leuk om hun rijtechnieken te laten zien! Met deze auto kun je veel te hard rijden zonder boetes te ontvangen! In het goude pakket krijg je de sega daytona 2 super deluxe. Dit is een top of the line retro arcade racegame. De grootste en meest spectaculaire racegame.

Eerstvolgende beschikbare datum: 18 december 2022


* Verplichte velden

Details

Een feest is pas compleet met een racer, zowel jong als oud vindt het leuk om hun rijtechnieken te laten zien! Met deze auto kun je veel te hard rijden zonder boetes te ontvangen! In het goude pakket krijg je de sega daytona 2 super deluxe. Dit is een top of the line retro arcade racegame. De grootste en meest spectaculaire racegame. Hij heeft niet alleen een 45 inch flatscreen voor de best mogelijke beelden, maar ook beweegt de hele cockpit mee zodra je aan het stuur draait! Het gaat hier om de enkele variant ook wel Single genoemd.

Voor de feestjes met genoeg ruimte is het vanaf nu ook mogelijk om 2 van deze single machines te huren. Dat maakt het tevens mogelijk om tegen elkaar te racen. Zie Racegame goud Daytona 2 Super Deluxe Twin

Let op! deze machine weegt ongeveer 300 Kilo. Transport kunnen wij ook voor u regelen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten