Op voorraad

Excl. BTW: € 453,72 Incl. BTW: € 549,00

Snel overzicht

Sonic en Sega Allstars Racing is Sega's antwoord op de spellenreeks Mario Kart van Nintendo. Het idee van het spel is hetzelfde echter ben je nu de super snelle Sonic of 1 van de andere karakters. Baan je al schietend een weg naar de finish en word nummer 1 in deze fantastische race/actie game!

Eerstvolgende beschikbare datum: 4 juni 2020


* Verplichte velden

Details

Sonic en Sega Allstars Racing is Sega's antwoord op de spellenreeks Mario Kart van Nintendo. Het idee van het spel is hetzelfde echter ben je nu de super snelle Sonic of 1 van de andere karakters. Baan je al schietend een weg naar de finish en word nummer 1 in deze fantastische race/actie game! Het fraaie witte cabinet heeft RGB ledverlichting waardoor o.a. de stoelen van kleur kunnen veranderen. Dit geeft een erg mooi effect.

Het betreft hier een 4-player racegame, je kan dus met vier personen tegen elkaar racen. Wil je alleen racen huur dan de Single variant. Zie: Race game Zilver Sonic & Sega allstars racing Single.
Vind je alleen racen saai maar is de 4-player iets teveel van het goede huur dan de Twin variant. Zie: Race game Zilver Sonic & Sega allstars racing Twin

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten