Op voorraad

Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

Snel overzicht

Street Fighter II is 1 van de alltime toppers uit de gouden tijd van de arcade hallen. Uiteraard mag ook deze weer niet ontbreken in onze collectie. Deze game volgt dezelfde regels die al zijn vastgesteld in zijn oorspronkelijke voorganger uit 1987. De speler neemt deel aan één-op-één gevechten de beste twee resultaten uit drie wedstrijden bepaald de winnaar. Het doel van elke ronde is om de vitaliteit van de tegenstander uit te putten voordat de timer afloopt. Als beide tegenstanders elkaar tegelijkertijd knock-out slaan of de timer afloopt terwijl....

Eerstvolgende beschikbare datum: 4 oktober 2022


* Verplichte velden

Details

Street Fighter II is 1 van de alltime toppers uit de gouden tijd van de arcade hallen. Uiteraard mag ook deze weer niet ontbreken in onze collectie. Deze game volgt dezelfde regels die al zijn vastgesteld in zijn oorspronkelijke voorganger uit 1987. De speler neemt deel aan één-op-één gevechten de beste twee resultaten uit drie wedstrijden bepaald de winnaar. Het doel van elke ronde is om de vitaliteit van de tegenstander uit te putten voordat de timer afloopt. Als beide tegenstanders elkaar tegelijkertijd knock-out slaan of de timer afloopt terwijl beide vechters evenveel vitaliteit over hebben, wordt een "dubbele KO" of "gelijkspel" genoemd. Er zullen dan extra ronden worden gespeeld tot de plotselinge dood. In de eerste Street Fighter II kon een wedstrijd tot tien ronden duren als er geen duidelijke winnaar was; dit werd teruggebracht tot vier rondes in Champion Edition en verder. Als er aan het einde van de laatste ronde geen duidelijke winnaar is, wint de computergestuurde tegenstander standaard in een singleplayer wedstrijd of verliezen beide vechters in een wedstrijd met 2 spelers.

Na elke derde wedstrijd in de modus voor één speler, neemt de speler deel aan een bonusfase voor extra punten. De bonusspellen bevatten (in volgorde) een auto slopen, Vaten slopen, waarbij de vaten worden afgezet van een transportband op het bovenste gedeelte van het scherm en een Brandende vaten slopen, waarbij de vaten branden en over elkaar heen worden gestapeld.

Tussen de wedstrijden door wordt een wereldkaart in het midden van de Stille Oceaan getoond, die de thuisstadia van de deelnemers toont. Wanneer de aankomende wedstrijd en de locatie zijn gekozen, beweegt een vliegtuig over de kaart naar de juiste plaats om het gevecht aan te gaan met de tegenstander van keuze. Ik zeg "Houdoeken!"

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten