Op voorraad

Excl. BTW: € 103,31 Incl. BTW: € 125,00

Snel overzicht

Wilt u een keer iets heel anders huren, denk dan eens aan onze retro cocktailtafel. Het is een arcade game zoals de 60-1, maar dan zit je samen met een ander aan tafel. Deze variant vond je in de begindagen van de arcadegames dan ook vaak in restaurants. Voor mensen die dus liever willen zitten is dit een uitstekende keuze. Beleef het gevoel van de oude arcadehal maar dan zittend tegenover je collega, vriend of vriendin. Dit is een retro arcade game met onder andere Pacman, Ms pacman, Galaga, Donkey Kong etc. Wie was hier vroeger de beste in en wie is dit nu?

Eerstvolgende beschikbare datum: 7 december 2020


* Verplichte velden

Details

Wilt u een keer iets heel anders huren, denk dan eens aan onze retro cocktailtafel. Het is een arcade game zoals de 60-1, maar dan zit je tegenover elkaar aan tafel. Deze variant vond je in de begindagen van de arcadegames dan ook vaak in restaurants. Voor mensen die dus liever willen zitten is dit een uitstekende keuze. Beleef het gevoel van de oude arcadehal maar dan zittend tegenover je collega, vriend of vriendin. Dit is een retro arcade game met onder andere Pacman, Ms pacman, Galaga, Donkey Kong etc. Wie was hier vroeger de beste in en wie is dit nu?

Op deze kast staan spellen als: Pacman, Ms Pacman, Jr. Pacman, Donkey Kong, Donkey kong junior, Space Invaders, Galaga, Galaxian, Galaga3, 1942, Mappy, Time Pilot, Space Panic, Arkanoid, Xevious, Bomb Jack, 1943, Dig Dug, Pooyan, Jumping Jack, Gyruss, Ladybug, Centipede e.v.a.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten