Video arcadegame verhuur

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Bowl-o-rama

    Bowl-o-rama

    De Rockin Bowl O Rama van Namco lijkt heel oud maar is dat absoluut niet. Namco wilde er graag een vintage look aangeven, maar de kast is vrij nieuw. Je kunt op de kast alleen of met 4 personen spelen. In tegenstelling tot gewoon bowlen zijn er 3 variaties mogelijk namelijk Trick Shot (hierin strijden de spelers om moeilijke spares, dus wie kan de meeste spares maken?), Ten Pin Poker (waar spelers een speelkaart krijgen voor elke goede worp en moet je strijden om de beste pokerkaarten) en de Black Jack Bowling (waar spelers 3 frames krijgen waarin je precies 21 pinnen om moet gooien, niet minder en niet meer). De muziek die uit de bowl o rama komt is uit de jaren 50, toen de eerste bowl o rama uit kwam. Wie is de beste bowler?

    Meer info
    Excl. BTW: € 103,31 Incl. BTW: € 125,00

  2. Tetris Giant

    Tetris Giant

    Sja wie kent Tetris nu niet? We hebben een kleine variant maar nu ook de Giant! Het is een 2 speler game waarin je tegen elkaar of met elkaar de vakken zo moet vullen dat je niet afgaat. Durf jij het aan om tegen elkaar te spelen of wil je juist teambuilden en met elkaar spelen tegen de computer?

    Meer info
    Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00

  3. Terminator  Salvation shooting game

    Terminator Salvation shooting game

    De speler speelt de rol van John Connor van de terminator film in de oorlog tegen de machines van Skynet. Je kunt kiezen uit 2 missies: het doel van de eerste missie is om het geheime laboratorium van Skynet te vinden en te vernietigen Heb je altijd een stoere held willen zijn, huur dan deze game en laat de gasten op je feest zien dat jij de grootste held bent!

    Meer info
    Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

  4. Virtua Striker

    Virtua Striker

    Ben je een fan van voetbal, dan kan deze arcade niet ontbreken op je feest of bedrijfsborrel. In dit spel speel je voetbal, ontwikkelt in de jaren 90 dus een echte klassieker!

    Meer info
    Excl. BTW: € 103,31 Incl. BTW: € 125,00

  5. Virtua Tennis

    Virtua Tennis

    Virtua tennis was een computerspel dat later uitgebracht is als een arcade. Met dit sportspel kun je tennis spelen. Je kunt onder andere spelen met Roger Federer, Rafael Nadal, Venus Williams en Martina Hingis. Tevens is het mogelijk om eigen spelers te maken bij The World Tour. Wie is de beste tennisspeler? Zit er een Nadal of Williams onder jullie?

    Meer info
    Excl. BTW: € 103,31 Incl. BTW: € 125,00

  6. Killer Instinct

    Killer Instinct

    Dit spel was eerst een arcade en is in 1996 geporteerd naar de Nintendo 64 omdat hij populairder bleek dan tevoren gedacht. Killer Instinct is een vechtspel waarbij de spelers het in 1-op-1 gevechten tegen elkaar openemen. Killer Instinct is gebaseerd op elementen van andere vechtspellen als Street Fighter en Mortal Kombat, die beide ook bij ons te huur zijn. In totaal zijn er 28 personages waar je uit kan kiezer varieerend van Aganos, Hisako tot Riptor. Wie is de beste van jullie?

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  7. Aquajet

    Aquajet

    Aquajet is een jetski waar je op moet staan en zo moet racen tegen anderen. Je moet met je evenwicht zelf de jetski naar links of rechts verplaatsen om zo obstakels te vermijden. Je racet door een strandparadijs met een heerlijke herkenbare tune die je ook niet snel meer uit je hoofd krijgt! Durf jij het aan?

    Meer info
    Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00

  8. Ms. Pac-Man

    Ms. Pac-Man

    Ms. Pac-Man is een computerspel dat werd ontwikkeld door General Computer Corporation en uitgegeven door Atari. Het spel kwam in 1981 uit als arcadespel, maar werd een jaar later geporteerd naar de Atari 2600. Het is de vrouwelijke versie van Pac-Man. Het spel is gelijkwaardig aan Pac-Man waarbij Ms. Pac-Man zoveel mogelijk "pac-dots" moet eten terwijl ze wordt opgejaagd door vier spoken, genaamd Inky, Pinky, Blinky en Sue. In juni 2017 werd bekendgemaakt dat een team aangestuurd door een Nederlandse wetenschapper met kunstmatige intelligentie de hoogste score bij dit spel van 999.990 punten had gerealiseerd. Geen enkele menselijke of kunstmatige intelligentiespeler was dit tot nog toe gelukt. De grote vraag is nu of 1 van jullie deze score kan verbeteren of in de buurt kan komen? Huur deze toffe arcade en test je skills..

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  9. Donkey Kong jr.

    Donkey Kong Jr.

    In het spel moet Junior zijn vader zien te bevrijden die door Mario gevangen is genomen. Dit is het enige computerspel waarin Mario als schurk aantreedt. De speler bestuurt Donkey Kong Junior en moet proberen zijn vader Donkey Kong te bevrijden uit de handen van Mario. Op meerdere plaatsen hangen verschillende soorten fruit die kunnen worden gebruikt om vijanden uit te schakelen door het fruit op hen te laten neerkomen. Het spel bestaat uit 4 levels: wijnranken, springplanken, kettingen en Mario's schuilplaats. Na voltooiing van deze vier levels herhaalt de zoektocht zich maar met verhoogde moeilijkheidsgraad. Het spel kan door twee spelers worden gespeeld, die elkaar om beurten afwisselen. Heb je altijd loodgieter Mario willen aanpakken dan is dit je kans! Ofwel alleen ofwel met een collega/vriend kun je Mario proberen te grazen te nemen.

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  10. Popeye

    Popeye

    Popeye is in 1982 uitgebracht door Nintendo. Het spel gaat uiteraard over de welbekende Popeye de zeeman die zijn geliefde Olijfje moet redden. Olijfje gooit items naar beneden die Popeye dan moet vangen. Afhankelijk van welk level je zit zijn dit 24 hartjes, 16 musical noten of 24 letters van het woord HELP. Ondertussen moet Popeye natuurlijk ook nog Bluto en Brutus en andere gevaren zien te ontwijken. Als speler kun je Popeye bedienen, hij kan lopen en trap lopen maar niet springen. Hij heeft wel een sla knop, met deze knop kun je items kapot slaan die je pijn zouden kunnen doen zoals bv een fles of schedels en een blik spinazie open slaan waardoor je een paar seconde onoverwinnelijk bent en Bluto tegen de grond kan slaan. Popeye verliest een leven als hij geraakt wordt door Bluto of vliegende objecten. Daarnaast verlies je een leven als je de items die Olijfje voor je naar beneden laat vallen niet pakt. Je verliest en wordt ook nog eens uitgescholden door Olijfje... Durf jij deze game aan... zo ja dan voeg hem toe aan je feest of evenement...

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5