Verhuur

Ipinball verhuurt flipperkasten, boksballen, airhockey, 60-1 video arcadekast, pooltafels, tafelvoetbal, dedicated arcadegames, catch the light, photoplay, racers, snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen etc. U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines huren. Wij kunnen voor u een (voordeel)pakket samenstellen aangepast aan uw wensen, maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen of slechts één machine huren. De machines zijn te huur voor, in principe, een dag, week, maand of kwartaal, Wilt u voor een andere periode huren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd en verhuren uitsluitend professionele machines. Onze machines zijn daardoor over het algemeen door hun grote en gewicht alleen te plaatsen op de begane grond! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen snel en duidelijk antwoord geven op uw vragen.

Dus wilt u goedkoop de beste machines huren met een goede service dan staan wij graag voor u klaar!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Skeeball / alleybowler Fireball Single

    Skeeball / alleybowler Fireball Single

    Skeeball ook wel Alley Bowler genoemd is een klassiek spel van vaardigheid en techniek. Een verslavend spel waarmee uitgedaagd worden om de score van een andere speler of hun eigen score te verslaan.

    Meer info
    Excl. BTW: € 230,58 Incl. BTW: € 279,00

  2. Dance Dance Revolution X

    Dance Dance Revolution X

    Dance Dance Revolution behoeft waarschijnlijk weinig uitleg. Dit is tot op de dag van vandaag een rage in Azië waar ze dan ook erg goed zijn in deze game. Het is ook een erg leuke game met een sportief tintje door de beweging die je krijgt op deze machine. Dans alleen, met elkaar of tegen elkaar, goed voor de teambuilding!

    Meer info
    Excl. BTW: € 288,43 Incl. BTW: € 349,00

  3. Pong

    Pong

    Wie kent pong nou niet? Pong is een van de eerste videospellen. Het spel kan met twee personen of alleen tegen een elektronische tegenstander worden gespeeld. Het werd uitgebracht als arcadespel door Atari in 1972. In 1975 werd een console-versie uitgebracht die thuis gespeeld kon worden door de console op de televisie aan te sluiten. Wie is het snelste en handigste?

    Meer info
    Excl. BTW: € 230,58 Incl. BTW: € 279,00

  4. Deadpool flipperkast

    Deadpool flipperkast

    De Deadpool flipperkast is gebaseerd op de fantastisch mooie getekende stripfiguur Deadpool. In 1991 kwam Marvel met The New Mutants en hierin zit Deadpool. Deadpool is eigenlijk een oneerbiedige, gestoorde huurling met bovenmenselijke fysieke kracht en versnelde genezing. Deadpool was voorheen een slechte maar heeft zich gevoegd aan de X-men en gaat met hen op tijdreismissies. In deze flipperkast is specifiek gekozen voor de stripboekkunst omdat Deadpool zo nog mooier en artistieker tot zijn recht komt. Wil jij de gestoorde Deadpool zijn, huur dan deze flipperkast voor jouw feest of evenement.

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  5. Popeye

    Popeye

    Popeye is in 1982 uitgebracht door Nintendo. Het spel gaat uiteraard over de welbekende Popeye de zeeman die zijn geliefde Olijfje moet redden. Olijfje gooit items naar beneden die Popeye dan moet vangen. Afhankelijk van welk level je zit zijn dit 24 hartjes, 16 musical noten of 24 letters van het woord HELP. Ondertussen moet Popeye natuurlijk ook nog Bluto en Brutus en andere gevaren zien te ontwijken. Als speler kun je Popeye bedienen, hij kan lopen en trap lopen maar niet springen. Hij heeft wel een sla knop, met deze knop kun je items kapot slaan die je pijn zouden kunnen doen zoals bv een fles of schedels en een blik spinazie open slaan waardoor je een paar seconde onoverwinnelijk bent en Bluto tegen de grond kan slaan. Popeye verliest een leven als hij geraakt wordt door Bluto of vliegende objecten. Daarnaast verlies je een leven als je de items die Olijfje voor je naar beneden laat vallen niet pakt. Je verliest en wordt ook nog eens uitgescholden door Olijfje... Durf jij deze game aan... zo ja dan voeg hem toe aan je feest of evenement...

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  6. Neuron Race

    Neuron Race

    Altijd al je reactiesnelheid willen testen of willen meten met een tegenstander. Dit is het apparaat waar het op kan. Soortgelijke machines worden gebruikt in de formule 1 om reactiesnelheid te trainen en meten. Wie word de snelste bij dit actieve spel? Dit spel is vergelijkbaar met de catch the light die we ook verhuren, het heeft alleen een andere look.

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  7. Alpine surfer

    Alpine surfer

    Alpine surfer is een arcade game waarbij je aan het snow boarden bent. Het is in 1996 uitgebracht door Namco. Je kunt kiezen voor freeboard, dus vrij snow boarden of een race door hekjes/poortjes. Wel bij allebei is dit gecombineerd met allerlei lucht trucs die extra punten kunnen opleveren. Oftewel houdt jij van de sneeuw en wil je je kunsten laten zien dan is deze arcade een aanrader voor je feest of evenement.

    Meer info
    Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00

  8. Donkey Kong jr.

    Donkey Kong Jr.

    In het spel moet Junior zijn vader zien te bevrijden die door Mario gevangen is genomen. Dit is het enige computerspel waarin Mario als schurk aantreedt. De speler bestuurt Donkey Kong Junior en moet proberen zijn vader Donkey Kong te bevrijden uit de handen van Mario. Op meerdere plaatsen hangen verschillende soorten fruit die kunnen worden gebruikt om vijanden uit te schakelen door het fruit op hen te laten neerkomen. Het spel bestaat uit 4 levels: wijnranken, springplanken, kettingen en Mario's schuilplaats. Na voltooiing van deze vier levels herhaalt de zoektocht zich maar met verhoogde moeilijkheidsgraad. Het spel kan door twee spelers worden gespeeld, die elkaar om beurten afwisselen. Heb je altijd loodgieter Mario willen aanpakken dan is dit je kans! Ofwel alleen ofwel met een collega/vriend kun je Mario proberen te grazen te nemen.

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  9. Ms. Pac-Man

    Ms. Pac-Man

    Ms. Pac-Man is een computerspel dat werd ontwikkeld door General Computer Corporation en uitgegeven door Atari. Het spel kwam in 1981 uit als arcadespel, maar werd een jaar later geporteerd naar de Atari 2600. Het is de vrouwelijke versie van Pac-Man. Het spel is gelijkwaardig aan Pac-Man waarbij Ms. Pac-Man zoveel mogelijk "pac-dots" moet eten terwijl ze wordt opgejaagd door vier spoken, genaamd Inky, Pinky, Blinky en Sue. In juni 2017 werd bekendgemaakt dat een team aangestuurd door een Nederlandse wetenschapper met kunstmatige intelligentie de hoogste score bij dit spel van 999.990 punten had gerealiseerd. Geen enkele menselijke of kunstmatige intelligentiespeler was dit tot nog toe gelukt. De grote vraag is nu of 1 van jullie deze score kan verbeteren of in de buurt kan komen? Huur deze toffe arcade en test je skills..

    Meer info
    Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

  10. The Grid Twin

    The Grid Twin

    Sega was in 1995 begonnen met Sega Rally 1, erna volgden nog 2 en 3. Om uiteindelijk in 2010 een totaal nieuwe racegame uit te brengen genaamd The Grid. The Grid is in 2008 eerst uitgebracht als game op de Nintendo DS, XBOX 360, PS3 en PC en door groot succes dus in 2010 als arcade. De arcade is goed ontvangen omdat je het gevoel van snelheid ook echt ervaart bij The Grid. Er is een ruime keuze uit begeerlijke supercars en ook enkele wereldberoemde racecircuits zijn natuurgetrouw nagemaakt waardoor de ervaring helemaal af is! Ga zitten en bind je stevig vast voor deze ultieme race ervaring!

    Meer info
    Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5