Airhockeytafels

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Airhockey BIG WAVE

  Airhockey Big Wave

  De Big Wave is de nieuwste versie van onze airhockeytafel met gebogen blad. Dit biedt nog meer spanning tijdens het spel. Hij heeft een prachtig fris nieuw design. Deze tafel is ook nog eens waterproof en is dus geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.966,12 Incl. BTW: € 4.799,00

 2. Airhockey Arctic

  Airhockey Arctic

  De Arctic airhockeytafel van WIK heeft een prachtig nieuw en fris design. Zowel jong als oud is bekend met de airhockey en behoeft dus weinig uitleg. Hij is waterproof waardoor hij dus geschikt is voor zowel indoor als outdoor gebruik.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.552,89 Incl. BTW: € 4.299,00

 3. Airhockey Gold

  Airhockey Gold

  De airhockey Gold is een traditionele airhockey, maar dan in een nieuw design met ijshockeyspelers erop. Doordat de airhockey gemaakt is van staal is hij eenvoudig schoon te houden. Door de LED verlichting valt hij extra op. Oftewel een mooie nieuwe airhockey die goed opvalt voor een goede prijs!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.767,77 Incl. BTW: € 3.349,00

 4. Airhockey comix

  Airhockey comix

  De airhockey Comix is een traditionele airhockey, maar dan in een nieuw design. Doordat de airhockey gemaakt is van staal is hij eenvoudig schoon te houden. Door de LED verlichting valt hij extra op. Oftewel een mooie nieuwe airhockey die goed opvalt voor een goede prijs!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.933,06 Incl. BTW: € 3.549,00

 5. Airhockey Storm

  Airhockey Storm

  De Storm airhockeytafel van WIK heeft dezelfde afmetingen en specificaties als de Skate maar dan met een donker en duistere look. Net als de Skate ook met gebogen blad voor meer spanning tijdens het spel. Hij is waterproof en dus geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.924,79 Incl. BTW: € 4.749,00

 6. Airhockey Shark

  Airhockey Shark

  De Shark airhockeytafel van WIK heeft een prachtig en kleurrijk design voor 's werelds eerste waterproof airhockeytafel. Hierdoor is hij geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.222,31 Incl. BTW: € 3.899,00

 7. Airhockey Skate

  Airhockey Skate

  De Skate airhockeytafel van WIK is uniek door zijn gebogen blad voor nog meer speelplezier. Hij heeft een aantrekkelijk en kleurrijk design. De ledverlichting geeft een prachtig effect en nog meer aantrekkingskracht. Hij is tevens waterproof wat hem geschikt maar voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.924,79 Incl. BTW: € 4.749,00

 8. Airhockey Baby Magic Waterproof

  Airhockey Baby Magic Waterproof

  Professionele airhockeytafel speciaal voor kinderen. Het kleine broertje van de Shark. Geschikt voor bijna alle locaties door zijn kleine afmetingen. Een lust voor het oog door zijn design en de ledverlichting. Ook nog 100% waterproof dus geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.974,38 Incl. BTW: € 3.599,00

 9. Airhockey Magic

  Airhockey Magic

  Professionele airhockeytafel speciaal voor kinderen. Door de verlaagde poten en het kleinere speelveld is deze airhockey zelfs al te spelen door 3 jaar oude kinderen! Geschikt voor bijna alle locaties door zijn kleine afmetingen. Een lust voor het oog door zijn design en de ledverlichting. Ook nog 100% waterproof dus geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.561,16 Incl. BTW: € 3.099,00

 10. Airhockey Gameland

  Airhockey Gameland

  Professionele airhockeytafel speciaal voor kinderen. Door de verlaagde poten en het kleinere speelveld is deze airhockey zelfs al te spelen door 3 jaar oude kinderen! Geschikt voor bijna alle locaties door zijn kleine afmetingen. Een lust voor het oog door zijn vrolijke kleuren en de ledverlichting. Ook nog 100% waterproof dus geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.561,16 Incl. BTW: € 3.099,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2