Boksmachines

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Kids Boxer Multiplayer

  Kids Boxer Multiplayer

  Deze KidsBoxer boksmachine is speciaal voor kinderen bedacht en ontworpen! De machine kan op vrij spel of wordt geactiveerd door het inwerpen van munten en is zeer eenvoudig te bedienen. Door de ledverlichting en de speelse kleuren is hij uitermate gechikt voor gebruik in pretparken, in en outdoor speeltuinen, beurzen en bioscopen e.d.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.144,63 Incl. BTW: € 2.595,00

 2. mma boxer

  Boxer MMA Multiplayer

  Deze MMA multiplayer boksmachine is één van onze mooiste. Geïnspireerd door de Mixed Martial Arts toernooien maakte onze ontwerper dit design. Hij biedt natuurlijk ook een uitstekende entertainment waarde en het element van competitie.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.222,31 Incl. BTW: € 2.689,00

 3. Boxer Devil

  Boxer Devil

  Boxer Devil is een met de hand ge-airbrushte boksmachine met een duister thema. Hij is dubbel afgelakt met UV-bestendige blanke lak en heeft daardoor hoge weerstand tegen zonlicht. Een handmatige afwerking is een garantie voor kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid. Wij geven u de garantie dat u nergens een vergelijkbare boksmachine zal vinden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.478,51 Incl. BTW: € 2.999,00

 4. Boxer Airbrush

  Boxer Airbrush

  Boxer Airbrush is zoals de naam al vermoed ge-airbrushed. Hij heeft een dubbele UV-bestendige blanke lak wat een hoge weerstand tegen zonlicht geeft. Er is de standaard en de 6 speler variant. Elke machine is met de hand ge-airbrushed en zal daarom telkens een uniek uiterlijk opleveren door het handwerk.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.271,90 Incl. BTW: € 2.749,00

 5. Double Strike Multiplayer Black

  Double Strike Multiplayer

  De amusementsmachine Double Strike is een combinatie van twee populaire apparaten namelijk een boxer en een kicker. Dit is een perfecte oplossing om ruimte te besparen. U krijgt de mogelijkheid om te voetballen en te boksen zonder twee afzonderlijke apparaten te moeten plaatsen. Dat scheelt u plaats en geld!

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.057,02 Incl. BTW: € 3.699,00

 6. Boxer Standaard Singleplayer

  Boxer Standaard Singleplayer

  Deze boksmachine is uiterst betrouwbaar en voordelig. Hij biedt een uitstekende entertainment waarde, evenals het element van competitie.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.982,64 Incl. BTW: € 2.399,00

 7. Boxer Standaard Multiplayer

  Boxer Standaard Multiplayer

  Deze boksmachine is uiterst betrouwbaar en voordelig. Hij biedt een uitstekende entertainment waarde, evenals het element van competitie waarbij er 6 mensen het tegelijk tegen elkaar op kunnen nemen!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.230,58 Incl. BTW: € 2.699,00

 8. Boxer Champion Singleplayer

  Boxer Champion Singleplayer

  Deze Champion boxer heeft een unieke style en uiterlijk. Uitgevoerd in led voor nog meer aantrekkingskracht. Ook deze machine is zeer scherp geprijsd maar biedt toch een uitstekende entertainment waarde

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.982,64 Incl. BTW: € 2.399,00

 9. Boxer Champion Multiplayer

  Boxer Champion Multiplayer

  Deze Champion boxer multiplayer heeft dezelfde unieke style en uiterlijk als zijn goedkopere single variant. Je kunt hierop spelen met maximaal 6 spelers te gelijk.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.230,58 Incl. BTW: € 2.699,00

 10. Boxer Power Black Singleplayer

  Boxer Power Black Singleplayer

  Ook deze topkwaliteit boksmachine is uiterst betrouwbaar en voordelig. Hij biedt een uitstekende entertainment waarde, evenals het element van competitie. De PowerBlack is verkrijgbaar in standaard uiterlijk en diverse kleuren.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.982,64 Incl. BTW: € 2.399,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2