Flipperkasten

 1. Flipperkast Pistol Poker gebruikt

  Flipperkast Pistol Poker gebruikt

  Flipperkast Pistol Poker van Alvin G. De kenners weten al dat dit een erg zeldzame flipperkast is. Alvin G. flipperkasten zijn van zichzelf al zeldzaam door lage oplages. Van deze titel zijn maar 200 stuks geproduceerd. Een leuk detail van deze flipperkast is dat de achterkant die niemand ziet ook bedrukt is met een fraaie tekening. Het thema van de kast is uiteraard poker.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.350,00 Incl. BTW: € 3.350,00

 2. Flipperkast NBA "Fast Break" gebruikt

  Flipperkast NBA "Fast Break" gebruikt

  De flipperkast NBA Fast Break van bally. Deze flipperkast heeft een basketbalthema. Dit valt natuurlijk goed bij basketbal liefhebbers, hij biedt toch ook veel uitdaging voor de ervaren flipperaar. Deze kast is er 1 uit de WPC-95 serie, dit is de meest zeldzame en gewilde serie flipperkasten. Deze kast is b.v. qua techniek en generieke onderdelen vergelijkbaar met titels als: Congo, Junkyard en Cactus Canyon.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.099,00 Incl. BTW: € 2.099,00

 3. Flipperkast Bride of Pinbot "The Machine" gebruikt

  Flipperkast Bride of Pinbot "The Machine" gebruikt

  Deze flipperkast "Bride of Pinbot The Machine" is een flipperkast uit de pinbot serie. Dit is meteen ook de meest gewilde van de serie. Deze kast is tevens om te bouwen naar een 2.0 versie. Er zijn namelijk 3 originele types van de pinbot serie. Namelijk Pinbot, Bride of Pinbot en Jackbot. Deze kast is zoals gezegd geschikt om om te bouwen naar een Bride of Pinbot 2.0. DutchPinball heeft hier ombouwkits voor geproduceerd. Zij hebben zelfs aangekondigd dat er nog een vierde versie van gaat komen, Bride of Pinbot 3.0. Dit wil natuurlijk zeggen dat het idee, spel en het concept van deze kast zich ruimschoots heeft bewezen. Deze kast heeft een supermooi speelveld en een redelijk mooi kabinet. Dat maakt deze kast nog zeldzamer.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.500,00 Incl. BTW: € 2.500,00