Verkoop

iPinball verkoopt zowel nieuwe als tweedehandse machines. Wij verkopen zowel duurdere als goedkopere flipperkasten, maar ook boksballen (ook wel boksautomaat, boxer of boksmachine genoemd), airhockey, 60-1 video, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers (ook wel racegame genoemd), snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides etc.

U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines kopen. Op de machines die u bij ons koopt zit uiteraard garantie.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen.

Wilt u een betaalbare machine met een goede garantie en service? Dan staan wij graag voor u klaar.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Voetbaltafel Garlando Olympic Briar Wood met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Olympic Briar Wood met solid rods

  De Garlando Olympic voetbaltafel is zeer geschikt voor een heerlijk potje tafelvoetbal. Professionele Garlando voetbaltafel met anti breekbare glasplaat afdekking in de kleur briar wood/zwart. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp op € 0,50 per spel. (Kan ook op vrij spel!) Speelveld van dit tafelvoetbalspel bestaat uit een zandgestraald glasplaat. De stangen hebben een doorsnee van 16 mm. met gegoten poppen in de kleuren rood en blauw en lopen door nylon geleiders en kogel lagers. Deze voetbaltafel is uitermate geschikt voor voetbalkantines door de anti-diefstal systeem voor de balletjes. Tafel wordt geleverd inclusief 10 ballen. Deze tafel wordt, indien gewenst, speelklaar bij u aangeleverd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.362,81 Incl. BTW: € 1.649,00

 2. Kinder Basketball

  Kinder Basketball

  De Kinder Basketball is ontworpen zodat ook kinderen lekker kunnen basketballen. Zij wilden graag mee doen, maar doordat de basket zo hoog hing was het voor hen onmogelijk dus vandaar dat WIK nu ook de kinder variant heeft ontwikkeld. Hij heeft een aantrekkelijk design, leuke geluidseffecten en erg degelijk materiaal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.263,64 Incl. BTW: € 3.949,00

 3. Basketball

  Basketball

  Basketball machine die verdeeld is in 4 verschillende levels zodat zowel de beginneling als de gevorderde hier plezier aan kan beleven. Je kunt van het ene naar het andere level na het scoren van een bepaalde hoeveelheid punten (dit is tevoren in te stellen). In het eerste level staat de basket stil, in het tweede beweegt hij langzaam van links naar rechts. In een derde en vierde level gebeurd dit steeds harder wat het spel leuker maakt. Er is een optie om het machine te upgraden door een bewegende hand te installeren. Deze hand staat voor een verdediger die je aanval probeert te blokken.

  Meer info
  Excl. BTW: € 4.131,40 Incl. BTW: € 4.999,00

 4. Dartmachine Cyberdart

  Dartmachine Cyberdart

  Dartmachine Cyberdart is een spel voor 1 tot 8 spelers die van darten houden! Het is een Europees dartbord met een aantrekkelijk design. Er zitten meerdere spellen op zoals 301, 501, Cricket, Bull Master en anderen. Door de geluiden wordt het spel nog levendiger. Het LCD scherm helpt om de score bij te houden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.106,61 Incl. BTW: € 2.549,00

 5. Voetbaltafel Garlando De Luxe Export met solid rods

  Voetbaltafel Garlando De Luxe Export met solid rods

  Professionele Garlando voetbaltafel zonder glasplaat afdekking in de kleuren briar wood/zwart. Deze voetbaltafel staat voor jarenlang speelplezier, maar kan door de afwezigheid van een glasplaatafdeking het beste thuis geplaatst worden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.222,31 Incl. BTW: € 1.479,00

 6. Voetbaltafel Garlando Maracana met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Maracana met solid rods

  Een professionele voetbaltafel met muntinworp in een frisse kleur. Zoals verwacht van Garlando heeft hij een goede kwaliteit door het gebruik van degelijke materialen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.106,61 Incl. BTW: € 1.339,00

 7. Voetbaltafel Garlando Coperto De Luxe met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Coperto De Luxe met solid rods

  Het parade paardje van de Garlando voetbaltafels. Uitermate geschikt voor scholen. Deze voetbaltafel is voorzien van alle mogelijkheden die optimale exploitatie van een voetbaltafel mogelijk maken.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.648,76 Incl. BTW: € 1.995,00

 8. Voetbaltafel Garlando Olympic Outdoor met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Olympic Outdoor met solid rods

  Professionele Garlando voetbaltafel die buiten gebruik toelaat door bij fabricage gebruik te maken van waterproof materialen zoals: waterproof plywood/plastic laminaat kabinet, metalen poten voorzien van speciale waterproof coating. De 16 mm dikke stangen, schroeven en bouten hebben een extra anti-roest behandeling ondergaan. Deze stangen met gegoten poppen in de kleuren rood en blauw lopen door nylon geleiders en kogel lagers. De bovenkant van de Olympic Outdoor is voorzien van een anti-breekbare geharde glasplaat.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.610,74 Incl. BTW: € 1.949,00

 9. Voetbaltafel Garlando Olympic Silver met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Olympic Silver met solid rods

  De Garlando Olympic voetbaltafel is zeer geschikt voor een heerlijk potje tafelvoetbal. Professionele Garlando voetbaltafel met anti breekbare glasplaat afdekking in de kleur zilvergrijs/zwart. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp op € 0,50 per spel. (Kan ook op vrij spel!)

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.425,62 Incl. BTW: € 1.725,00

 10. Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. De Cosmic is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van fluoriserend materiaal. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jarenlang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.767,77 Incl. BTW: € 3.349,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5