Verkoop

iPinball verkoopt zowel nieuwe als tweedehandse machines. Wij verkopen zowel duurdere als goedkopere flipperkasten, maar ook boksballen (ook wel boksautomaat, boxer of boksmachine genoemd), airhockey, 60-1 video, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers (ook wel racegame genoemd), snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides etc.

U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines kopen. Op de machines die u bij ons koopt zit uiteraard garantie.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen.

Wilt u een betaalbare machine met een goede garantie en service? Dan staan wij graag voor u klaar.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Airhockey Air Battle

  Airhockey Air Battle

  De airhockey Air Battle is een traditionele airhockey, maar dan in een vrolijk nieuw design. Doordat de airhockey gemaakt is van staal is hij eenvoudig schoon te houden. Door de LED verlichting valt hij extra op. Oftewel een mooie vrolijke nieuwe airhockey die goed opvalt voor een goede prijs!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.891,74 Incl. BTW: € 3.499,00

 2. Airhockey Gold

  Airhockey Gold

  De airhockey Gold is een traditionele airhockey, maar dan in een nieuw design met ijshockeyspelers erop. Doordat de airhockey gemaakt is van staal is hij eenvoudig schoon te houden. Door de LED verlichting valt hij extra op. Oftewel een mooie nieuwe airhockey die goed opvalt voor een goede prijs!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.767,77 Incl. BTW: € 3.349,00

 3. Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. Pooltafel Cosmic Sport is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van flouriserend materiaal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 4. Pooltafel Royal Class

  Pooltafel Royal Class

  Pooltafel Royal Class Eurocompetition, een elegant biljart zeer geschikt voor horeca, buurthuizen, campings en hotels of in een mooie klassieke omgeving. De Royal Class is een elegante muntinworp pooltafel met een klassieke uitstraling. Het is een professionele tafel, waarbij de banden op de leiplaat zijn bevestigd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.850,41 Incl. BTW: € 3.449,00

 5. Pooltafel Magno Eurocompetition

  Pooltafel Magno Eurocompetition

  De pooltafel Magno is standaard met dubbele muntinworp en speeltijd mogelijkheid. Een extra optie is een muntinworp met push systeem. Deze pooltafel is zeer geschikt voor horeca, buurthuizen, campings en hotels. De Magno 8 en 9 ft. is leverbaar in Eurocompetition uitvoering. Het poolbiljart heeft als extra kenmerken de vernieuwde poot en hoekinzetten en twee nieuwe kleuren formica. Het model Magno is een vernieuwde uitvoering van de standaardtafels! Bij deze pooltafel is de toprail met 24 boutjes bevestigd op de leiplaat waardoor een zeer goede balafslag wordt verkregen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 6. Pooltafel master

  Pooltafel master

  Met de pooltafel Master heb je waar voor je geld. De pooltafel Master is het goedkopere broertje van de Olimpic wat een pooltafel is die speciaal ontworpen is voor clubs. Alle belangrijke onderdelen voor een goed spel zijn hetzelfde als bij de Olimpic, maar door een andere constructie te gebruiken en minder exclusieve, maar nog steeds zeer degelijke, materialen te gebruiken kan hij veel goedkoper verkocht worden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.643,80 Incl. BTW: € 3.199,00

 7. Airhockey Home

  Airhockey Home

  De Airhockey Home is speciaal ontworpen voor thuis, dus niet voor de exploitatie. Hij is erg simpel en kleurrijk waardoor iedereen er zo gebruik van kan maken. Hij is perfect voor speelkamers, kinderkamers of daar waar gratis entertainment gewenst is.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.321,49 Incl. BTW: € 1.599,00

 8. Airhockey Dino XS

  Airhockey Dino XS

  Hij is zo schattig! De dino is het nieuwste model airhockey voor de aller kleinste kinderen (2-5 jaar oud). Ieder kind zal gek zijn op deze airhockey door de vrolijke dino's die erop staan! Ook de geluiden zijn aangepast op kinderen en passen binnen het dino thema.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.362,81 Incl. BTW: € 2.859,00

 9. Airhockey Gameland

  Airhockey Gameland

  Professionele airhockeytafel speciaal voor kinderen. Door de verlaagde poten en het kleinere speelveld is deze airhockey zelfs al te spelen door 3 jaar oude kinderen! Geschikt voor bijna alle locaties door zijn kleine afmetingen. Een lust voor het oog door zijn vrolijke kleuren en de ledverlichting. Ook nog 100% waterproof dus geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.561,16 Incl. BTW: € 3.099,00

 10. Airhockey Magic

  Airhockey Magic

  Professionele airhockeytafel speciaal voor kinderen. Door de verlaagde poten en het kleinere speelveld is deze airhockey zelfs al te spelen door 3 jaar oude kinderen! Geschikt voor bijna alle locaties door zijn kleine afmetingen. Een lust voor het oog door zijn design en de ledverlichting. Ook nog 100% waterproof dus geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.561,16 Incl. BTW: € 3.099,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5