Race games verhuur

 1. Race game Brons Smashin drive

  Race game Brons Smashin drive

  Dit is onze 2 persoons instap racegame. Ondanks dat het een bronze machine is is hij zeker de moeite waard. Een erg leuke game met veel humor. Zorg in je taxi met allerlei hulpmiddelen zoals een explosieve toeter dat je passagier op tijd op zijn bestemming komt.

  Meer info
  Excl. BTW: € 206,61 Incl. BTW: € 250,00

 2. Harley davidson arcade deluxe

  Harley davidson arcade deluxe

  Heb je altijd al eens op een Harley Davidson willen rijden? Met dit spel kun je kiezen uit 5 verschillende Harley’s. Deze zogenaamde deluxe versie beweegt zelfs mee met jouw stuurkunsten! Dit maakt deze machine nog leuker. Het doel van het spel is om langs verschillende checkpoints te rijden dwars door Los Angeles binnen een bepaalde tijd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 206,61 Incl. BTW: € 250,00

 3. VR Station

  VR Station

  Zou jij wel eens een vogel willen zijn of een gevechtspiloot? Dat kan met onze VR station. Het voordeel van VR is dat je niet naar een scherm kijkt, maar je in de wereld bevindt. Al je zintuigen worden extra geprikkeld wat het extra spannend maakt. Je hebt b.v. bij het spel Eagle flight niets in je handen, je beweegt je door het spel door je hoofd te bewegen. In het spel driveclub waan je je in de mooiste en snelste auto’s. Het ziet eruit alsof je er echt inzit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Meer info
  Excl. BTW: € 185,95 Incl. BTW: € 225,00

 4. Race game Zilver Sega Outrun 2SP

  Race game Zilver Sega Outrun 2SP

  Een feest is pas compleet met een racer, zowel jong als oud vindt het leuk om hun rijtechnieken te laten zien! Met deze auto kun je veel te hard rijden zonder boetes te ontvangen! In het zilvere pakket krijg je de sega Outrun 2SP wat natuurlijk een echte classic is.

  Meer info
  Excl. BTW: € 309,92 Incl. BTW: € 375,00

 5. Race game Goud Daytona 2 Super Deluxe

  Race game Goud Daytona 2 Super Deluxe

  Een feest is pas compleet met een racer, zowel jong als oud vindt het leuk om hun rijtechnieken te laten zien! Met deze auto kun je veel te hard rijden zonder boetes te ontvangen! In het goude pakket krijg je de sega daytona 2 super deluxe. Dit is een top of the line retro arcade racegame. De grootste en meest spectaculaire racegame. Hij heeft niet alleen een 45 inch flatscreen voor de best mogelijke beelden, maar ook beweegt de hele cockpit mee zodra je aan het stuur draait! Het gaat hier om de dubbele variant ook wel Twin genoemd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 412,40 Incl. BTW: € 499,00

 6. 18 Wheeler arcade

  18 Wheeler arcade

  Een fijne aanvulling voor op uw feest is deze 18wheeler race game. Bij deze racer race je met een vrachtauto! Je kunt je eigen vrachtauto kiezen, ieder met zijn eigen eigenschappen. De bedoeling is om zo snel mogelijk je lading af te leveren zonder dat je truck omvalt. ☺ Wie op je feest is de beste trucker?

  Meer info
  Excl. BTW: € 136,36 Incl. BTW: € 165,00

 7. Flight Simulator SEGA After Burner climax deluxe

  Flight Simulator SEGA After Burner climax deluxe

  De klassieker sega Afterburner climax is terug in een nieuw jasje. Dit is een absolute topmachine in de deluxe uitvoering. Je waant je in een vliegtuig door de combinatie van beelden, geluid, spelbeleving het bewegen van de stoel. Vlieg met verschillende straaljagers door de levels. Deze machine is nergens anders te huur! Een unieke verschijning dus. Ontwijk de vliegtuigen, raketten en kogels en versla de tegenstanders met jouw schietkunsten.

  Meer info
  Excl. BTW: € 309,92 Incl. BTW: € 375,00