Pooltafels

 1. Pooltafel Viking WIK

  Pooltafel Viking WIK

  De Viking pooltafel van WIK is een populaire tafel door zijn robuustheid en voordelige prijs. Hij is geschikt voor restaurants, bars en hotels enz. De meest opvallende kenmerken zijn de zeer duurzame constructie en betrouwbaarheid.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.065,29 Incl. BTW: € 2.499,00

 2. Pooltafel master

  Pooltafel master

  Met de pooltafel Master heb je waar voor je geld. De pooltafel Master is het goedkopere broertje van de Olimpic wat een pooltafel is die speciaal ontworpen is voor clubs. Alle belangrijke onderdelen voor een goed spel zijn hetzelfde als bij de Olimpic, maar door een andere constructie te gebruiken en minder exclusieve, maar nog steeds zeer degelijke, materialen te gebruiken kan hij veel goedkoper verkocht worden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.643,80 Incl. BTW: € 3.199,00

 3. Pooltafel Magno Eurocompetition

  Pooltafel Magno Eurocompetition

  De pooltafel Magno is standaard met dubbele muntinworp en speeltijd mogelijkheid. Een extra optie is een muntinworp met push systeem. Deze pooltafel is zeer geschikt voor horeca, buurthuizen, campings en hotels. De Magno 8 en 9 ft. is leverbaar in Eurocompetition uitvoering. Het poolbiljart heeft als extra kenmerken de vernieuwde poot en hoekinzetten en twee nieuwe kleuren formica. Het model Magno is een vernieuwde uitvoering van de standaardtafels! Bij deze pooltafel is de toprail met 24 boutjes bevestigd op de leiplaat waardoor een zeer goede balafslag wordt verkregen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 4. Pooltafel Royal Class

  Pooltafel Royal Class

  Pooltafel Royal Class Eurocompetition, een elegant biljart zeer geschikt voor horeca, buurthuizen, campings en hotels of in een mooie klassieke omgeving. De Royal Class is een elegante muntinworp pooltafel met een klassieke uitstraling. Het is een professionele tafel, waarbij de banden op de leiplaat zijn bevestigd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.850,41 Incl. BTW: € 3.449,00

 5. Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. Pooltafel Cosmic Sport is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van flouriserend materiaal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 6. Pooltafel Bison Sport

  Pooltafel Bison Sport

  De Bison is een standaard pooltafel, geschikt voor hotels, cafes, campings en buurthuizen. Het poolbiljart heeft een muntinworp en wordt geleverd inclusief accessoirespakket. De Bison pooltafel heeft een solide constructie, uitgevoerd in triplex met formica finish en chroom/aluminium accenten. De tafel is voorzien van een prima kwaliteit eendelige lei van 22 mm dik. Leverbaar met verschillende kleuren laken. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jaren lang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.479,34 Incl. BTW: € 3.000,00

 7. Pooltafel Eurocompetition

  Pooltafel Eurocompetition

  Het poolbiljart Eurocompetition heeft de uiterlijke kenmerken van een standaard pooltafel, maar is een luxere uitvoering. Bij deze pooltafel zijn de banden met bouten bevestigd op de leiplaat.Het biljart heeft een dubbelmuntinworpsysteem: 1 x spel op tijd + 1 x spel

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 8. Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. De Cosmic is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van fluoriserend materiaal. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jarenlang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.767,77 Incl. BTW: € 3.349,00