Video arcadegame verhuur

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Race game Zilver Need for speed "Tokyo Drift" single

  Race game Zilver Need for speed "Tokyo Drift" single

  Deze machine is onze 1 persoons medium grade racemachine Need for speed Deluxe. De serie Need For Speed games lijkt wel eindeloos met titels als Need For Speed “GT’, Need For Speed “Underground”, Need For Speed “Carbon” etc. Dat geeft meteen aan hoe succesvol en goed de Need For Speed games zijn. Deze arcade machine is uitgevoerd met de originele Need for speed 'Tokyo Drift" arcade game.

  Meer info
  Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

 2. Taiko no Tatsujin arcadegame

  Taiko no Tatsujin arcadegame

  Wie houdt er nu niet lekker rammen op een trommel! Leef je lekker uit op deze Taiko no Tatsujin arcade. Deze in japan super populaire game nu te huur bij iPinball.nl. Met deze in Nederland zeldzame arcade kun je alleen of tegen een collega of vriend(in) trommelen op muziek. Je moet trommelen op het ritme van de muziek.

  Meer info
  Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00

 3. Groove Coaster arcadegame

  Groove Coaster arcadegame

  Groove coaster is een ritmespel, op het ritme van de muziek moet je op de juiste knoppen duwen of deze in een bepaalde richting bewegen. Raak je de target precies goed dan krijg je een GREAT, anders een COOL of GOOD. Als je niet op tijd op de juiste knop drukt dan is het een MISS. Maak adlips voor extra bonuspunten. Geweldig om..

  Meer info
  Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

 4. Mario en Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Single

  Mario en Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Single

  Diegenen met een Wii zullen de titel wel herkennen, het spel in deze full size arcadegame met reuze joysticks en interactieve vloer is namelijk ook een spel op de Wii. Het is een combinatie van de alom bekende Super Mario en de alom bekende Sonic the Hedgehog en al hun vrienden. Zoals de naam al vermoed zijn Mario en Sonic op de olympische spelen. Ze moeten daar...

  Meer info
  Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

 5. Mario & Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Twin

  Mario & Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Twin

  Diegenen met een Wii zullen de titel wel herkennen, het spel in deze full size arcadegame met reuze joysticks en interactieve vloer is namelijk ook een spel op de Wii. Het is een combinatie van de alom bekende Super Mario en de alom bekende Sonic the Hedgehog en al hun vrienden. Zoals de naam al vermoed zijn Mario en Sonic op de olympische spelen. Ze moeten

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 6. Time Crisis 2 Shooting game

  Time Crisis 2 Shooting game

  Time Crisis 2 is het tweede deel in Namco's Time Crisis-serie. De beste retro shooting game uit de gamehall van vroeger. Deze game heeft een uniek voetpedaal om dekking te zoeken tegen vijandelijk vuur. Wil je alleen of samen met elkaar spelen? Het kan allemaal en je hebt keuze uit meerdere wapens. Wie zijn op jouw feestje de beste schutters?

  Meer info
  Excl. BTW: € 230,58 Incl. BTW: € 279,00

 7. NBA hangtime Original Arcade game

  NBA hangtime Original Arcade game

  NBA hangtime is een basketbal arcade spel. Het is de arcade die gekomen is na de NBA Jam met als extra dat je je eigen speler kunt creëren. Je bepaalt zelf lengte, gewicht, kracht, snelheid, hoe goed hij kan schieten en hoe goed hij kan verdedigen. Hoe meer je wint hoe sterker en beter je eigen basketbal speler wordt. Wie is de beste basketballer in je vriendengroep of op je werk?

  Meer info
  Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

 8. Aliens

  Aliens

  De Aliens is een shooter uit 2006. Het is dus een echte klassieker die niet mag ontbreken op je feest! Je speelt ofwel Ellen Ripley ofwel Korporaal Hicks met ten alle tijden genoeg wapens in je bezit. Het is je taak om alle aliens en uiteindelijk de Alien Koningin te doden. Je kunt het spel alleen of met zijn 2-en spelen. Wie is de beste schutter op jouw feest?

  Meer info
  Excl. BTW: € 230,58 Incl. BTW: € 279,00

 9. Doodle Jump

  Doodle Jump

  Doodle jump is 1 van de bekendste apps ter wereld. In deze leuke mini game ben je een getekent groen figuurtje die zo hoog mogelijk probeert te komen. Je zult tijdens je missie veel obstakels als aliens tegen komen. Het is dus aan jou om te kijken hoe ver je kunt komen.... ben jij dat of je collega of vriend....?

  Meer info
  Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

 10. Temple Run

  Temple Run

  Temple Run is 1 van de bekendste apps ter wereld. In deze leuke mini game ben je een oneindige renner die moet ontsnappen aan zijn vijand en alle obstakels en vallen moet vermijden die hij onderweg tegen komt. Doorkruis kliffen, bossen en zelfs mijnen en help deze onverschrokken schatzoeker te ontsnappen met het gouden idool. Maar schiet wel op! De kwaadaardige aapmonsters zitten achter je aan! Durf jij mee te doen aan dit spannende avontuur vol adrenaline?

  Meer info
  Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5