Video arcadegames verhuur

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Terminator Salvation shooting game

  Terminator Salvation shooting game

  De speler speelt de rol van John Connor van de terminator film in de oorlog tegen de machines van Skynet. Je kunt kiezen uit 2 missies: het doel van de eerste missie is om het geheime laboratorium van Skynet te vinden en te vernietigen Heb je altijd een stoere held willen zijn, huur dan deze game en laat de gasten op je feest zien dat jij de grootste held bent!

  Meer info
  Excl. BTW: € 289,26 Incl. BTW: € 350,00

 2. Harley davidson arcade deluxe

  Harley davidson arcade deluxe

  Heb je altijd al eens op een Harley Davidson willen rijden? Met dit spel kun je kiezen uit 5 verschillende Harley’s. Deze zogenaamde deluxe versie beweegt zelfs mee met jouw stuurkunsten! Dit maakt deze machine nog leuker. Het doel van het spel is om langs verschillende checkpoints te rijden dwars door Los Angeles binnen een bepaalde tijd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 206,61 Incl. BTW: € 250,00

 3. VR Station

  VR Station

  Zou jij wel eens een vogel willen zijn of een gevechtspiloot? Dat kan met onze VR station. Het voordeel van VR is dat je niet naar een scherm kijkt, maar je in de wereld bevindt. Al je zintuigen worden extra geprikkeld wat het extra spannend maakt. Je hebt b.v. bij het spel Eagle flight niets in je handen, je beweegt je door het spel door je hoofd te bewegen. In het spel driveclub waan je je in de mooiste en snelste auto’s. Het ziet eruit alsof je er echt inzit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Meer info
  Excl. BTW: € 185,95 Incl. BTW: € 225,00

 4. Multi Arcade game (500-1)

  Multi Arcade game (500-1)

  Een fijne aanvulling voor op uw feesten en partijen is de multi arcade game. Het is een arcade game 500-1 met ongeveer 500 klassiekers uit de arcadehal van vroeger. Beleef nu het gevoel van de oude arcadehal in je eigen woonkamer, cafe, buurthuis of iets dergelijks. Dit is een retro arcade game met onder andere Street Fighter en Wonderboy. Wie was vroeger de beste in Pacman en ben je dat nu ook nog? Laat je kunsten zien op deze kast! Op deze kast staan spellen als: Street Fighter, Fatal Fury, Metal Slug, Simpsons, Wonderboy, Puzzel Bobble, King of Fighters, Super Mario brothers, Doule Dragon, Dungeons and Dragons, Final Fight, Space Invaders, Pacman, Donkey Kong, Meagan, Samurai Showdown, MegaMan, Ghosts'n'Goblins, Galaga, Ghouls'n Ghosts e.v.a.

  Meer info
  Excl. BTW: € 132,23 Incl. BTW: € 160,00

 5. Shooting game Time Crisis 4

  Shooting game Time Crisis 4

  Time Crisis 4 is het vierde deel in Namco's Time Crisis-serie. Deel 4 heeft naast een nieuw verhaal en een reeks personages ook weer nieuwe functies en features ten opzichte van zijn voorgangers, . Deze game heeft een uniek voetpedaal om dekking te zoeken tegen vijandelijk vuur. Alleen of samen met elkaar spelen en keuze uit 4 verschillende wapens. Ook nieuw in dit spel in de serie zijn gevechten op meerdere schermen en helikoptermissies. Wie zijn op jou feestje de beste schutters?

  Meer info
  Excl. BTW: € 227,27 Incl. BTW: € 275,00

 6. Guitar Hero arcade

  Guitar Hero arcade

  Een fijne aanvulling voor op uw feesten en partijen is deze Guitar Hero arcade. Laat je gitaar kunsten zien op deze originele guitar hero arcade. Word jij de beste gitarist van de avond?

  Meer info
  Excl. BTW: € 165,29 Incl. BTW: € 200,00

 7. Race game Brons Smashin drive

  Race game Brons Smashin drive

  Dit is onze 2 persoons instap racegame. Ondanks dat het een bronze machine is is hij zeker de moeite waard. Een erg leuke game met veel humor. Zorg in je taxi met allerlei hulpmiddelen zoals een explosieve toeter dat je passagier op tijd op zijn bestemming komt.

  Meer info
  Excl. BTW: € 206,61 Incl. BTW: € 250,00

 8. Race game Zilver Sega Outrun 2SP

  Race game Zilver Sega Outrun 2SP

  Een feest is pas compleet met een racer, zowel jong als oud vindt het leuk om hun rijtechnieken te laten zien! Met deze auto kun je veel te hard rijden zonder boetes te ontvangen! In het zilvere pakket krijg je de sega Outrun 2SP wat natuurlijk een echte classic is.

  Meer info
  Excl. BTW: € 309,92 Incl. BTW: € 375,00

 9. Race game Goud Daytona 2 Super Deluxe

  Race game Goud Daytona 2 Super Deluxe

  Een feest is pas compleet met een racer, zowel jong als oud vindt het leuk om hun rijtechnieken te laten zien! Met deze auto kun je veel te hard rijden zonder boetes te ontvangen! In het goude pakket krijg je de sega daytona 2 super deluxe. Dit is een top of the line retro arcade racegame. De grootste en meest spectaculaire racegame. Hij heeft niet alleen een 45 inch flatscreen voor de best mogelijke beelden, maar ook beweegt de hele cockpit mee zodra je aan het stuur draait! Het gaat hier om de dubbele variant ook wel Twin genoemd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 412,40 Incl. BTW: € 499,00

 10. Multi Arcade game (60-1)

  Multi Arcade game (60-1)

  Een fijne aanvulling voor op uw feesten en partijen is de multi arcade game. Het is een arcade game 60-1 met ongeveer 60 klassiekers uit de arcadehal van vroeger. Beleef nu het gevoel van de oude arcadehal in je eigen woonkamer, cafe, buurthuis of iets dergelijks. Dit is een retro arcade game met onder andere Pacman en Donkey Kong. Wie was vroeger de beste in Pacman en ben je dat nu ook nog? Laat je kunsten zien op deze kast! Op deze kast staan spellen als: Pacman, Ms Pacman, Jr. Pacman, Donkey Kong, Donkey kong junior, Space Invaders, Galaga, Galaxian, Galaga3, 1942, Mappy, Time Pilot, Space Panic, Arkanoid, Xevious, Bomb Jack, 1943, Dig Dug, Pooyan, Jumping Jack, Gyruss, Ladybug, Centipede e.v.a.

  Meer info
  Excl. BTW: € 99,17 Incl. BTW: € 120,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2