Verkoop

iPinball verkoopt zowel nieuwe als tweedehandse machines. Wij verkopen zowel duurdere als goedkopere flipperkasten, maar ook boksballen (ook wel boksautomaat, boxer of boksmachine genoemd), airhockey, 60-1 video, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers (ook wel racegame genoemd), snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides etc.

U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines kopen. Op de machines die u bij ons koopt zit uiteraard garantie.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen.

Wilt u een betaalbare machine met een goede garantie en service? Dan staan wij graag voor u klaar.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. mma boxer

  Boxer MMA Multiplayer

  Deze MMA multiplayer boksmachine is één van onze mooiste. Geïnspireerd door de Mixed Martial Arts toernooien maakte onze ontwerper dit design. Hij biedt natuurlijk ook een uitstekende entertainment waarde en het element van competitie.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.222,31 Incl. BTW: € 2.689,00

 2. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende zwarte kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 3. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle. Uitgevoerd met zwart en witte poppen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 4. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 5. Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. De Cosmic is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van fluoriserend materiaal. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jarenlang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.767,77 Incl. BTW: € 3.349,00

 6. Pooltafel Eurocompetition

  Pooltafel Eurocompetition

  Het poolbiljart Eurocompetition heeft de uiterlijke kenmerken van een standaard pooltafel, maar is een luxere uitvoering. Bij deze pooltafel zijn de banden met bouten bevestigd op de leiplaat.Het biljart heeft een dubbelmuntinworpsysteem: 1 x spel op tijd + 1 x spel

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 7. Pooltafel Bison Sport

  Pooltafel Bison Sport

  De Bison is een standaard pooltafel, geschikt voor hotels, cafes, campings en buurthuizen. Het poolbiljart heeft een muntinworp en wordt geleverd inclusief accessoirespakket. De Bison pooltafel heeft een solide constructie, uitgevoerd in triplex met formica finish en chroom/aluminium accenten. De tafel is voorzien van een prima kwaliteit eendelige lei van 22 mm dik. Leverbaar met verschillende kleuren laken. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jaren lang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.479,34 Incl. BTW: € 3.000,00

 8. Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. Pooltafel Cosmic Sport is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van flouriserend materiaal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 9. Pooltafel Royal Class

  Pooltafel Royal Class

  Pooltafel Royal Class Eurocompetition, een elegant biljart zeer geschikt voor horeca, buurthuizen, campings en hotels of in een mooie klassieke omgeving. De Royal Class is een elegante muntinworp pooltafel met een klassieke uitstraling. Het is een professionele tafel, waarbij de banden op de leiplaat zijn bevestigd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.850,41 Incl. BTW: € 3.449,00

 10. Pooltafel Magno Eurocompetition

  Pooltafel Magno Eurocompetition

  De pooltafel Magno is standaard met dubbele muntinworp en speeltijd mogelijkheid. Een extra optie is een muntinworp met push systeem. Deze pooltafel is zeer geschikt voor horeca, buurthuizen, campings en hotels. De Magno 8 en 9 ft. is leverbaar in Eurocompetition uitvoering. Het poolbiljart heeft als extra kenmerken de vernieuwde poot en hoekinzetten en twee nieuwe kleuren formica. Het model Magno is een vernieuwde uitvoering van de standaardtafels! Bij deze pooltafel is de toprail met 24 boutjes bevestigd op de leiplaat waardoor een zeer goede balafslag wordt verkregen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5