Verkoop

iPinball verkoopt zowel nieuwe als tweedehandse machines. Wij verkopen zowel duurdere als goedkopere flipperkasten, maar ook boksballen (ook wel boksautomaat, boxer of boksmachine genoemd), airhockey, 60-1 video, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers (ook wel racegame genoemd), snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides etc.

U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines kopen. Op de machines die u bij ons koopt zit uiteraard garantie.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen.

Wilt u een betaalbare machine met een goede garantie en service? Dan staan wij graag voor u klaar.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Speed-Ball

  Speed-Ball

  Een speed-ball is een combinatie van een tafelvoetbal en een airhockey. Door in een handvat te knijpen kun je bepalen hoe hard de bal richting de tegenstander gaat. Een super spannend spel dat door 2 tot 4 spelers gespeeld kan worden. Dus wil je een nieuw spel, iets wat anderen niet hebben, koop dan een Speed-ball!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.640,50 Incl. BTW: € 3.195,00

 2. Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Zwart

  Professionele Deutscher Meister voetbaltafel in een moderne zwarte kleur. De poppen zijn aangepast in zwart en grijs en ook het speelveld is uitgevoerd in een zachte grijze kleur. Deze tafel is voorzien van een mechanische inworp met rejectbutton van Euro 0,50 of Euro 1,-- per spel. Deze tafel wordt geleverd inclusief 10 witte ballen. Deutscher Meister bewijst met deze tafel weer helemaal terug te zijn op de tafelvoetbal markt.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.871,90 Incl. BTW: € 2.265,00

 3. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende eiken kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 4. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende zwarte kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 5. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle. Uitgevoerd met zwart en witte poppen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 6. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 7. Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Pooltafel Magno Cosmic / Euro

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. De Cosmic is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van fluoriserend materiaal. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jarenlang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.767,77 Incl. BTW: € 3.349,00

 8. Pooltafel Eurocompetition

  Pooltafel Eurocompetition

  Het poolbiljart Eurocompetition heeft de uiterlijke kenmerken van een standaard pooltafel, maar is een luxere uitvoering. Bij deze pooltafel zijn de banden met bouten bevestigd op de leiplaat.Het biljart heeft een dubbelmuntinworpsysteem: 1 x spel op tijd + 1 x spel

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 9. Pooltafel Bison Sport

  Pooltafel Bison Sport

  De Bison is een standaard pooltafel, geschikt voor hotels, cafes, campings en buurthuizen. Het poolbiljart heeft een muntinworp en wordt geleverd inclusief accessoirespakket. De Bison pooltafel heeft een solide constructie, uitgevoerd in triplex met formica finish en chroom/aluminium accenten. De tafel is voorzien van een prima kwaliteit eendelige lei van 22 mm dik. Leverbaar met verschillende kleuren laken. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jaren lang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.479,34 Incl. BTW: € 3.000,00

 10. Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Pooltafel Bison Cosmic/ Sport

  Speel het wereldwijde favoriete poolspel op een poolbiljart met fluor effecten. Perfect voor zalen die zijn uitgerust met blacklights. Pooltafel Cosmic Sport is een standaard pooltafel met muntinworp. Deze pooltafel is ontworpen voor het spelen van pool met een extra optie: fluor kleuren die d.m.v. blacklight oplichten. Het accessoirespakket is geheel aangepast aan dit effect. de pockets, de ballenset, de poten en de randlijst zijn van flouriserend materiaal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5