Verkoop

iPinball verkoopt zowel nieuwe als tweedehandse machines. Wij verkopen zowel duurdere als goedkopere flipperkasten, maar ook boksballen (ook wel boksautomaat, boxer of boksmachine genoemd), airhockey, 60-1 video, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers (ook wel racegame genoemd), snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides etc.

U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines kopen. Op de machines die u bij ons koopt zit uiteraard garantie.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen.

Wilt u een betaalbare machine met een goede garantie en service? Dan staan wij graag voor u klaar.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Speed-Ball

  Speed-Ball

  Een speed-ball is een combinatie van een tafelvoetbal en een airhockey. Door in een handvat te knijpen kun je bepalen hoe hard de bal richting de tegenstander gaat. Een super spannend spel dat door 2 tot 4 spelers gespeeld kan worden. Dus wil je een nieuw spel, iets wat anderen niet hebben, koop dan een Speed-ball!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.640,50 Incl. BTW: € 3.195,00

 2. Voetbaltafel Garlando Master Champion, Officiele wedstrijdtafel zonder muntproever

  Voetbaltafel Garlando Master Champion, Officiele wedstrijdtafel zonder muntproever

  De Garlando voetbaltafel Master Champion is een officieel erkende/geaccriditeerde toernooi tafel (zowel nationaal als internationaal) voor het ITSF. Doordat het een toernooi voetbaltafel is speelt hij erg snel en heeft een specifieke manier van spelen, anders dan de 'gewone' voetbaltafels.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.065,29 Incl. BTW: € 1.289,00

 3. Voetbaltafel Garlando Pro Champion / Trainingstafel ITSF

  Voetbaltafel Garlando Pro Champion / Trainingstafel ITSF

  De Garlando Pro Champion voetbaltafel is het broertje van de master champion. Dit is de officiele trainingstafel voor de professionele spelers maar is uiteraard bij u thuis of in uw kantine zeer geschikt voor een heerlijk potje tafelvoetbal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 751,24 Incl. BTW: € 909,00

 4. Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Eiken

  Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Eiken

  Zware, solide en degelijke Deutscher Meister voetbaltafel uitgevoerd met blank houten poten met leg levellers. Voorzien van een uniek kogel lager systeem wat zorgt voor perfect speelplezier. De Grande Luxe Eiken is uitgerust met een mechanische muntinworp op 0,50 eurocent per spel, maar kan ook op vrij spel worden gezet.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.871,90 Incl. BTW: € 2.265,00

 5. Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Zwart

  Professionele Deutscher Meister voetbaltafel in een moderne zwarte kleur. De poppen zijn aangepast in zwart en grijs en ook het speelveld is uitgevoerd in een zachte grijze kleur. Deze tafel is voorzien van een mechanische inworp met rejectbutton van Euro 0,50 of Euro 1,-- per spel. Deze tafel wordt geleverd inclusief 10 witte ballen. Deutscher Meister bewijst met deze tafel weer helemaal terug te zijn op de tafelvoetbal markt.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.871,90 Incl. BTW: € 2.265,00

 6. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende eiken kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 7. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende zwarte kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 8. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle. Uitgevoerd met zwart en witte poppen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 9. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 10. Voetbaltafel Garlando Master Champion Officiele wedstrijdtafel met muntproef

  Voetbaltafel Garlando Master Champion Officiele wedstrijdtafel met muntproef

  De Garlando voetbaltafel Master Champion is een officieel erkende/geaccriditeerde toernooi tafel (zowel nationaal als internationaal) voor het ITSF. Doordat het een toernooi voetbaltafel is speelt hij erg snel en heeft een specifieke manier van spelen, anders dan de 'gewone' voetbaltafels.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.437,19 Incl. BTW: € 1.739,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5