Sportgame verhuur

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Neuron Race

  Neuron Race

  Altijd al je reactiesnelheid willen testen of willen meten met een tegenstander. Dit is het apparaat waar het op kan. Soortgelijke machines worden gebruikt in de formule 1 om reactiesnelheid te trainen en meten. Wie word de snelste bij dit actieve spel? Dit spel is vergelijkbaar met de catch the light die we ook verhuren, het heeft alleen een andere look.

  Meer info
  Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

 2. Tetris Giant

  Tetris Giant

  Sja wie kent Tetris nu niet? We hebben een kleine variant maar nu ook de Giant! Het is een 2 speler game waarin je tegen elkaar of met elkaar de vakken zo moet vullen dat je niet afgaat. Durf jij het aan om tegen elkaar te spelen of wil je juist teambuilden en met elkaar spelen tegen de computer?

  Meer info
  Excl. BTW: € 238,84 Incl. BTW: € 289,00

 3. Bowl-o-rama

  Bowl-o-rama

  De Rockin Bowl O Rama van Namco lijkt heel oud maar is dat absoluut niet. Namco wilde er graag een vintage look aangeven, maar de kast is vrij nieuw. Je kunt op de kast alleen of met 4 personen spelen. In tegenstelling tot gewoon bowlen zijn er 3 variaties mogelijk namelijk Trick Shot (hierin strijden de spelers om moeilijke spares, dus wie kan de meeste spares maken?), Ten Pin Poker (waar spelers een speelkaart krijgen voor elke goede worp en moet je strijden om de beste pokerkaarten) en de Black Jack Bowling (waar spelers 3 frames krijgen waarin je precies 21 pinnen om moet gooien, niet minder en niet meer). De muziek die uit de bowl o rama komt is uit de jaren 50, toen de eerste bowl o rama uit kwam. Wie is de beste bowler?

  Meer info
  Excl. BTW: € 103,31 Incl. BTW: € 125,00

 4. NBA hangtime Original Arcade game

  NBA hangtime Original Arcade game

  NBA hangtime is een basketbal arcade spel. Het is de arcade die gekomen is na de NBA Jam met als extra dat je je eigen speler kunt creëren. Je bepaalt zelf lengte, gewicht, kracht, snelheid, hoe goed hij kan schieten en hoe goed hij kan verdedigen. Hoe meer je wint hoe sterker en beter je eigen basketbal speler wordt. Wie is de beste basketballer in je vriendengroep of op je werk?

  Meer info
  Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

 5. Mario & Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Twin

  Mario & Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Twin

  Diegenen met een Wii zullen de titel wel herkennen, het spel in deze full size arcadegame met reuze joysticks en interactieve vloer is namelijk ook een spel op de Wii. Het is een combinatie van de alom bekende Super Mario en de alom bekende Sonic the Hedgehog en al hun vrienden. Zoals de naam al vermoed zijn Mario en Sonic op de olympische spelen. Ze moeten

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 6. Mario en Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Single

  Mario en Sonic op de olympische spelen Rio 2016 Single

  Diegenen met een Wii zullen de titel wel herkennen, het spel in deze full size arcadegame met reuze joysticks en interactieve vloer is namelijk ook een spel op de Wii. Het is een combinatie van de alom bekende Super Mario en de alom bekende Sonic the Hedgehog en al hun vrienden. Zoals de naam al vermoed zijn Mario en Sonic op de olympische spelen. Ze moeten daar...

  Meer info
  Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

 7. Voetbaltafel Garlando

  Voetbaltafel Garlando

  Gezellig voor op uw feestje een voetbaltafel! Iedereen kent het en heeft er plezier van! De Garlando tafelvoetbal is een zware, solide en degelijke voetbaltafel uitgevoerd met dikke houten poten zodat hij altijd stabiel staat. Voorzien van een uniek kogel lager systeem wat zorgt voor perfect speelplezier.

  Meer info
  Excl. BTW: € 90,91 Incl. BTW: € 110,00

 8. NBA Hotshots basketbal game

  NBA Hotshots basketbal game

  Deze zeldzame basketball game is zoals vele andere artikelen in onze webshop nergens in nederland te huur. Heb je geen plaats om onze fullsize basketbal machine te huren dan is deze kleine basketbal machine een goede optie. Hij heeft ongeveer de grote van een flipperkast en past daardoor bijna overal binnen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 111,57 Incl. BTW: € 135,00

 9. Skeeball / alleybowler Fireball twin

  Skeeball / alleybowler Fireball twin

  Skeeball ook wel Alley Bowler genoemd is een klassiek spel van vaardigheid en techniek. Een verslavend spel waarmee uitgedaagd worden om de score van een andere speler of hun eigen score te verslaan.

  Meer info
  Excl. BTW: € 395,87 Incl. BTW: € 479,00

 10. Skeeball / alleybowler Fireball Single

  Skeeball / alleybowler Fireball Single

  Skeeball ook wel Alley Bowler genoemd is een klassiek spel van vaardigheid en techniek. Een verslavend spel waarmee uitgedaagd worden om de score van een andere speler of hun eigen score te verslaan.

  Meer info
  Excl. BTW: € 230,58 Incl. BTW: € 279,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3