Sportgames verhuur

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Kop van Jut/Hammer

  Kop van Jut/Hammer

  Huur deze kop van Jut en kijk wie de sterkste is op je feest! Wie haalt de hoogste score en word de kampioen? Door het licht en geluid van deze machine zal hij zeker mensen aantrekken om een gokje te wagen. Verrijk uw feest met deze kop van jut!

  Meer info
  Excl. BTW: € 164,46 Incl. BTW: € 199,00

 2. Boxer Extra Gift

  Boxer Extra Gift

  Deze boksmachine ziet eruit als alle andere boksbal machines. Echter er zit een addertje onder het gras… Het is namelijk bij deze automaat niet de bedoeling om zo hard mogelijk te slaan. Bij deze bokmachine gaat het om precisie. Het is de bedoeling dat je precies 444, 555, 666 of 777 slaat.

  Meer info
  Excl. BTW: € 189,26 Incl. BTW: € 229,00

 3. Boxer Extra Double strike (kicker&boxer)

  Boxer Extra Double strike (kicker&boxer)

  Zoals de naam al doet vermoeden heeft de automaat een dubbele functie speciaal voor plaatsen met weinig ruimte. 2 vliegen in 1 letterlijke KLAP. Functie 1 is de boksbal automaat zoals we die kennen. Zo hard mogelijk slaan dus. Echter dan uitgebreid met een zogenaamde kicker.

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 4. Sonic Allstars sport basketbal

  Sonic Allstars sport basketbal

  Sonic Allstars sport basketbal machine is een perfecte aanvulling op uw feest, vooral als u er een sportief of competitief tintje aan wilt geven. Deze basketbal automaat heeft verschillende levels waarin soms de basket beweegt voor extra moeilijkheid. Daag je collega's, vrienden, familie of mede feestgangers uit en haal de hoogste score! Jij bent dan uiteraard kampioen van de avond!

  Meer info
  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

 5. Dance Dance Revolution X

  Dance Dance Revolution X

  Dance Dance Revolution behoeft waarschijnlijk weinig uitleg. Dit is tot op de dag van vandaag een rage in Azië waar ze dan ook erg goed in deze game. Het is ook een erg leuke game met een sportief tintje door de beweging die je krijgt op deze machine. Speel alleen, met elkaar of tegen elkaar, goed voor de teambuilding!

  Meer info
  Excl. BTW: € 271,90 Incl. BTW: € 329,00

 6. Ski game Alpine Racer 2

  Ski game Alpine Racer 2

  In deze 3-d retrogame kun je verschillende skiërs kiezen met allen verschillende skistijlen (racen, mogul of freestyle). Vervolgens kies je met welke stijl en moeilijkheidsgraad je racet. Zodra je aan de race begint, moet je zo snel mogelijk skiën en controlepunten bereiken om de tijd te verlengen. Dit is een ski(race)game in checkpointstijl, met realistische physics, unieke bedieningselementen en een ongebruikelijk genre voor een racegame. Er wacht een gratis spel op je als je als eerste eindigt.

  Meer info
  Excl. BTW: € 205,79 Incl. BTW: € 249,00

 7. Kicker (voetbal machine)

  Kicker (voetbal machine)

  De Kicker, oftewel een voetbal machine, mag niet ontbreken op uw feest! Zowel mannen als vrouwen, jongens als meisjes kunnen hun traptechnieken laten zien op deze voetbalmachine. Door de ledverlichting ziet hij er goed uit, wat de mensen nog meer aan zal trekken!

  Meer info
  Excl. BTW: € 185,95 Incl. BTW: € 225,00

 8. standaard

  Boxer Standaard

  De standaard boksmachine iedereen kent hem wel. Gegarandeerd vermaak en het element van competitie. Op elk feest een succes. Geschikt voor 1 tot 6 spelers Deze boxer meet kracht, snelheid en reflexen. Geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

  Meer info
  Excl. BTW: € 144,63 Incl. BTW: € 175,00

 9. Boxer Glove

  Boxer Extra

  Extra leuke boxmachine vanwege zijn vormgeving! Hij heeft namelijk het uiterlijk van een bokshandschoen. Vermaak en een mooie look. Goede combinatie, show nu jou combinaties op deze boksmachine. Geschikt voor 1 tot 6 spelers De boxer meet kracht, snelheid en reflex. Hij is geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

  Meer info
  Excl. BTW: € 190,08 Incl. BTW: € 230,00

 10. dragon

  Boxer Dragon

  Deze boksmachine is een lust voor het oog. Hij heeft door zijn prachtige uiterlijk extra aantrekkingskracht. Hij heeft ook extra functies zoals een rookmachine en lichteffecten voor nog meer plezier. Geschikt voor 1 tot 6 spelers Deze boxer meet kracht, snelheid en reflexen. Geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

  Meer info
  Excl. BTW: € 219,01 Incl. BTW: € 265,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2