Tafelvoetbal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Natural

  Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 2. Voetbaltafel Garlando Maracana met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Maracana met solid rods

  Een professionele voetbaltafel met muntinworp in een frisse kleur. Zoals verwacht van Garlando heeft hij een goede kwaliteit door het gebruik van degelijke materialen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.106,61 Incl. BTW: € 1.339,00

 3. Voetbaltafel Garlando Coperto De Luxe met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Coperto De Luxe met solid rods

  Het parade paardje van de Garlando voetbaltafels. Uitermate geschikt voor scholen. Deze voetbaltafel is voorzien van alle mogelijkheden die optimale exploitatie van een voetbaltafel mogelijk maken.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.648,76 Incl. BTW: € 1.995,00

 4. Voetbaltafel Garlando Olympic Outdoor met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Olympic Outdoor met solid rods

  Professionele Garlando voetbaltafel die buiten gebruik toelaat door bij fabricage gebruik te maken van waterproof materialen zoals: waterproof plywood/plastic laminaat kabinet, metalen poten voorzien van speciale waterproof coating. De 16 mm dikke stangen, schroeven en bouten hebben een extra anti-roest behandeling ondergaan. Deze stangen met gegoten poppen in de kleuren rood en blauw lopen door nylon geleiders en kogel lagers. De bovenkant van de Olympic Outdoor is voorzien van een anti-breekbare geharde glasplaat.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.610,74 Incl. BTW: € 1.949,00

 5. Voetbaltafel Garlando Olympic Silver met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Olympic Silver met solid rods

  De Garlando Olympic voetbaltafel is zeer geschikt voor een heerlijk potje tafelvoetbal. Professionele Garlando voetbaltafel met anti breekbare glasplaat afdekking in de kleur zilvergrijs/zwart. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp op € 0,50 per spel. (Kan ook op vrij spel!)

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.425,62 Incl. BTW: € 1.725,00

 6. Voetbaltafel Garlando Olympic Briar Wood met solid rods

  Voetbaltafel Garlando Olympic Briar Wood met solid rods

  De Garlando Olympic voetbaltafel is zeer geschikt voor een heerlijk potje tafelvoetbal. Professionele Garlando voetbaltafel met anti breekbare glasplaat afdekking in de kleur briar wood/zwart. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp op € 0,50 per spel. (Kan ook op vrij spel!) Speelveld van dit tafelvoetbalspel bestaat uit een zandgestraald glasplaat. De stangen hebben een doorsnee van 16 mm. met gegoten poppen in de kleuren rood en blauw en lopen door nylon geleiders en kogel lagers. Deze voetbaltafel is uitermate geschikt voor voetbalkantines door de anti-diefstal systeem voor de balletjes. Tafel wordt geleverd inclusief 10 ballen. Deze tafel wordt, indien gewenst, speelklaar bij u aangeleverd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.362,81 Incl. BTW: € 1.649,00

 7. Voetbaltafel Garlando Master Champion Officiele wedstrijdtafel met muntproef

  Voetbaltafel Garlando Master Champion Officiele wedstrijdtafel met muntproef

  De Garlando voetbaltafel Master Champion is een officieel erkende/geaccriditeerde toernooi tafel (zowel nationaal als internationaal) voor het ITSF. Doordat het een toernooi voetbaltafel is speelt hij erg snel en heeft een specifieke manier van spelen, anders dan de 'gewone' voetbaltafels.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.437,19 Incl. BTW: € 1.739,00

 8. Voetbaltafel Garlando Master Champion, Officiele wedstrijdtafel zonder muntproever

  Voetbaltafel Garlando Master Champion, Officiele wedstrijdtafel zonder muntproever

  De Garlando voetbaltafel Master Champion is een officieel erkende/geaccriditeerde toernooi tafel (zowel nationaal als internationaal) voor het ITSF. Doordat het een toernooi voetbaltafel is speelt hij erg snel en heeft een specifieke manier van spelen, anders dan de 'gewone' voetbaltafels.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.065,29 Incl. BTW: € 1.289,00

 9. Voetbaltafel Garlando Pro Champion / Trainingstafel ITSF

  Voetbaltafel Garlando Pro Champion / Trainingstafel ITSF

  De Garlando Pro Champion voetbaltafel is het broertje van de master champion. Dit is de officiele trainingstafel voor de professionele spelers maar is uiteraard bij u thuis of in uw kantine zeer geschikt voor een heerlijk potje tafelvoetbal.

  Meer info
  Excl. BTW: € 751,24 Incl. BTW: € 909,00

 10. Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Eiken

  Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Eiken

  Zware, solide en degelijke Deutscher Meister voetbaltafel uitgevoerd met blank houten poten met leg levellers. Voorzien van een uniek kogel lager systeem wat zorgt voor perfect speelplezier. De Grande Luxe Eiken is uitgerust met een mechanische muntinworp op 0,50 eurocent per spel, maar kan ook op vrij spel worden gezet.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.871,90 Incl. BTW: € 2.265,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2