Tafelvoetbal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Grande Luxe Zwart

  Professionele Deutscher Meister voetbaltafel in een moderne zwarte kleur. De poppen zijn aangepast in zwart en grijs en ook het speelveld is uitgevoerd in een zachte grijze kleur. Deze tafel is voorzien van een mechanische inworp met rejectbutton van Euro 0,50 of Euro 1,-- per spel. Deze tafel wordt geleverd inclusief 10 witte ballen. Deutscher Meister bewijst met deze tafel weer helemaal terug te zijn op de tafelvoetbal markt.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.871,90 Incl. BTW: € 2.265,00

 2. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende eiken kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 3. Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Zwart

  De voetbaltafel Deutscher Meister Profi is leverbaar in een schitterende zwarte kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met houten poten voorzien van leg levellers om de tafel waterpas te zetten. Uniek kogel lagersysteem voor nog meer speelplezier. De buitenhoeken zijn van aluminium. Het speelveld is zilvergrijs van kleur en heeft een ruw oppervlak voor een nog betere balcontrole.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.040,50 Incl. BTW: € 1.259,00

 4. Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Voetbaltafel Deutscher Meister young line Black

  Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle. Uitgevoerd met zwart en witte poppen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 723,14 Incl. BTW: € 875,00

 5. Voetbaltafel Garlando De Luxe Export met solid rods

  Voetbaltafel Garlando De Luxe Export met solid rods

  Professionele Garlando voetbaltafel zonder glasplaat afdekking in de kleuren briar wood/zwart. Deze voetbaltafel staat voor jarenlang speelplezier, maar kan door de afwezigheid van een glasplaatafdeking het beste thuis geplaatst worden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.222,31 Incl. BTW: € 1.479,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2