Verkoop

iPinball verkoopt zowel nieuwe als tweedehandse machines. Wij verkopen zowel duurdere als goedkopere flipperkasten, maar ook boksballen (ook wel boksautomaat, boxer of boksmachine genoemd), airhockey, 60-1 video, pooltafels, tafelvoetbal, arcadegames, catch the light, photoplay, racers (ook wel racegame genoemd), snoepkranen, pluchekranen, grijpkranen en kiddy-rides etc.

U kunt bij ons zowel voor uw bedrijf als particulier machines kopen. Op de machines die u bij ons koopt zit uiteraard garantie.

Een goede service vinden wij belangrijk. Hiermee laten we zien betrouwbaar en eerlijk te zijn. We hebben de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. We zullen snel en duidelijk antwoord geven op al uw vragen.

Wilt u een betaalbare machine met een goede garantie en service? Dan staan wij graag voor u klaar.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Pooltafel Eurocompetition

  Pooltafel Eurocompetition

  Het poolbiljart Eurocompetition heeft de uiterlijke kenmerken van een standaard pooltafel, maar is een luxere uitvoering. Bij deze pooltafel zijn de banden met bouten bevestigd op de leiplaat.Het biljart heeft een dubbelmuntinworpsysteem: 1 x spel op tijd + 1 x spel

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.685,12 Incl. BTW: € 3.249,00

 2. Pooltafel Bison Sport

  Pooltafel Bison Sport

  De Bison is een standaard pooltafel, geschikt voor hotels, cafes, campings en buurthuizen. Het poolbiljart heeft een muntinworp en wordt geleverd inclusief accessoirespakket. De Bison pooltafel heeft een solide constructie, uitgevoerd in triplex met formica finish en chroom/aluminium accenten. De tafel is voorzien van een prima kwaliteit eendelige lei van 22 mm dik. Leverbaar met verschillende kleuren laken. Deze robuuste kwaliteitstafel staat garant voor jaren lang onderhoudsvriendelijk poolplezier!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.479,34 Incl. BTW: € 3.000,00

 3. Airhockey comix

  Airhockey comix

  De airhockey Comix is een traditionele airhockey, maar dan in een nieuw design. Doordat de airhockey gemaakt is van staal is hij eenvoudig schoon te houden. Door de LED verlichting valt hij extra op. Oftewel een mooie nieuwe airhockey die goed opvalt voor een goede prijs!

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.933,06 Incl. BTW: € 3.549,00

 4. WIK Airhockey 4 monsters

  WIK Airhockey 4 monsters

  De 4 Monster airhockeytafel van WIK is de bekende platte stalen airhockeytafel die iedereen kent. Maar.... deze is geschikt voor 4 spelers vanaf 4 kanten. Een uniek idee onder het motto, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.966,12 Incl. BTW: € 4.799,00

 5. Airhockey Baby Magic Waterproof

  Airhockey Baby Magic Waterproof

  Professionele airhockeytafel speciaal voor kinderen. Het kleine broertje van de Shark. Geschikt voor bijna alle locaties door zijn kleine afmetingen. Een lust voor het oog door zijn design en de ledverlichting. Ook nog 100% waterproof dus geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.974,38 Incl. BTW: € 3.599,00

 6. Airhockey Shark

  Airhockey Shark

  De Shark airhockeytafel van WIK heeft een prachtig en kleurrijk design voor 's werelds eerste waterproof airhockeytafel. Hierdoor is hij geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.222,31 Incl. BTW: € 3.899,00

 7. Airhockey Skate

  Airhockey Skate

  De Skate airhockeytafel van WIK is uniek door zijn gebogen blad voor nog meer speelplezier. Hij heeft een aantrekkelijk en kleurrijk design. De ledverlichting geeft een prachtig effect en nog meer aantrekkingskracht. Hij is tevens waterproof wat hem geschikt maar voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.924,79 Incl. BTW: € 4.749,00

 8. Airhockey Storm

  Airhockey Storm

  De Storm airhockeytafel van WIK heeft dezelfde afmetingen en specificaties als de Skate maar dan met een donker en duistere look. Net als de Skate ook met gebogen blad voor meer spanning tijdens het spel. Hij is waterproof en dus geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.924,79 Incl. BTW: € 4.749,00

 9. Airhockey Arctic

  Airhockey Arctic

  De Arctic airhockeytafel van WIK heeft een prachtig nieuw en fris design. Zowel jong als oud is bekend met de airhockey en behoeft dus weinig uitleg. Hij is waterproof waardoor hij dus geschikt is voor zowel indoor als outdoor gebruik.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.552,89 Incl. BTW: € 4.299,00

 10. Airhockey BIG WAVE

  Airhockey Big Wave

  De Big Wave is de nieuwste versie van onze airhockeytafel met gebogen blad. Dit biedt nog meer spanning tijdens het spel. Hij heeft een prachtig fris nieuw design. Deze tafel is ook nog eens waterproof en is dus geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Airhockey is een leuk spel voor jong en oud. Iedereen kent het wel en behoeft daarom ook geen enkele uitleg.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.966,12 Incl. BTW: € 4.799,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5